Uitgelicht

Voelt u zich betrokken bij de standpunten van GroenLinks? Wij geven u graag een stem in de gemeenteraad.
​Kijk naar onderstaande voorbeelden en neem contact met ons op als ook uw onderwerp met onze invalshoek in de Westervoortse gemeenteraad een stem nodig heeft.

Omwonenden van Park Steenderens zijn het met ons eens dat de ecologische waarden van het Park niet optimaal benut worden in het overigens prima nieuwe plan.

​Omwonenden van de Hamersestraat vinden, net als wij, dat ook stil asfalt om de bocht van van de Hamersestraat het toch ook prima herinrichtingsplan beter had gemaakt.

De jongeren van HopeXXL krijgen bij ons een gewillig oor.  Welkom voor nader overleg. Think Global, Act Local. Hoe dat precies moet zoeken we graag samen uit.

Wij fietsen zelf en hebben met de experts van de Fietsersbond goede contacten. We geven de fietser een stem in de raad met altijd een degelijke inbreng. Ideeen welkom.

Wilt u in gesprek met de raad? Ook GroenLinks is bij In Gesprek met De Raad (zie website van gemeente) ook aanwezig en luistert goed. Als het een onderwerp is dat belangrijk is voor de hele Westervoortse samenleving kunnen we er iets mee doen.